Grupul Edata, crestere de 33% a cifrei de afaceri in 2009, fata de 2008


Potrivit reprezentantilor Edata, anul acesta, grupul de companii cu activitati in consultanta IT si distributia de software va inregistra o cifra de afaceri de opt milioane de euro.

Grupul, care cuprinde companiile Edata si BPM Wave, va reusi astfel sa depaseasca previziunile de la finalul anului trecut, cand estima o cifra de afaceri de patru milioane de euro pentru 2009, se arata in comunicatul de presa. Aceasta depasire se datoreaza faptului ca grupul Edata si-a marit semnificativ portofoliul de clienti si de parteneri in 2009.

Compania intentioneaza ca, in perioada urmatoare, sa intre pe noi segmente de piata. Prima vizata este industria farmaceutica, reprezentantii Edata estimand ca 15% din volumul cifrei de afaceri pe 2010 va proveni din implementarea de solutii IT la companiile din acest domeniu.

Primul pas in acest sens a fost realizat de catre Edata pe 19 noiembrie, prin organizarea conferintei cu tema "Solutii IT pentru eficientizarea activitatii in industria farmaceutica". Potrivit reprezentantilor companiei, la eveniment au participat reprezentanti ai celor mai importante companii de productie, import sau distributie a medicamentelor din Romania.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii