Grupul Leo Burnett isi extinde serviciile in domeniul marketing-ului mobil si lanseaza o noua companie


Breeze Mobile, noul business al grupului, ofera servicii din zona site-urilor mobile, a aplicatiilor punctuale, dar si dezvoltarea de mecanici de vanzare sau loializare prin mobil.Noua companie este condusa de Dan Virtopeanu, obiectivul principal fiind promovarea si integrarea oportunitatilor oferite de aceste tehnologii emergente in initiativele de comunicare ale firmelor, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Telefonul mobil are capacitatea de a inlocui mare parte din mediile actuale si, din acest punct de vedere, are o miza viitoare foarte mare in mixul de comunicare. Situatia este comparabila ca impact si importanta cu momentul aparitiei internetului in viata utilizatorului. A nu face comunicare pe mobil in anii urmatori are acelasi grad de probabilitate ca a renunta la internet”, spune Stefn Iordache, COO al grupului Leo Burnett.

Reprezentantii companiei spun ca pentru piata de media si marketing din Romania, compania Breeze Mobile este pasul firesc venit in contextul evolutiei in continua crestere a pietei de telefoanie mobila si utilizarii intensive a internetului  pe mobil de catre romani.

Este foarte posibil ca in 2013, penetrarea telefoanelor inteligente sa ajunga la o cifra critica de peste 20%, iar utilizarea internetului mobil sa depaseasca 50%, intrecand numarul utilizatorilor de internet desktop. Tehnologiile noi sunt adoptate de mase cu rapiditate, un amanunt extrem de relevant in domeniul comunicarii, caci cei care au adoptat mai repede tehnologiile emergente au avut beneficii si randamente superioare celor care au urmat. Astfel, preconizam ca 2013 este anul in care piata locala de marketing mobil va depasi pragul de 10 milioane de euro. Compania noastra isi propune sa ofere cat mai devreme acest suport si cunostinte pentru toti cei interesati, cei mai aproape de fenomen sau brandurile cu un public foarte tanar”, a adaugat Dan Virtopeanu, Managing Partner al Breeze Mobile.

Echipa condusa de Dan Virtopeanu reuneste oameni de comunicare cu specializari in servicii de strategie si creatie, dar si competente din zona de implementare si dezvoltare. Dan Virtopeanu are  o experienta de 15 ani in comunicarea pe mobil si tehnologii emergente, fiind in prezent unul dintre cei mai cunoscuti specialisti de pe piata locala. Fondator al Mobile Marketing Association Romania, el s-a implicat activ in educarea si dezvoltarea pietei locale prin seria de seminarii dedicate marketingului mobil inceputa in 2008.

Breeze Mobile face parte din grupul Leo Burnett alaturi de Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest, iLeo, The Practice, 23 Communication Ideas, Digital Star, The Geeks, 2 Parale, 8team.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii