Grupul RTC extinde reteaua de cafenele Cup&Cino


Compania a preluat anul acesta franciza pentru Romania si urmeaza sa deschida pana la sfarsitul acestui an cinci noi unitati, in afara de cea inaugurata deja in Bucuresti.

Printre unitatile care vor fi deschise se numara si prima cafenea Cup&Cino care va functiona dupa conceptul de cafenea bancara, se arata in comunicatul de presa al companiei.

"Ne dorim prezenta in spatii cat mai diverse, atat in centre comerciale cat si in centre de business", spune Sebi Vasilescu, CEO Divizia Sebra din cadrul Grupului RTC.

Patru dintre noile cafenele vor fi amplasate in centrele comerciale Plaza Romania, Liberty Center si Fashion House Outlet Center din Bucuresti. O alta va fi prezenta, sub numele de BT Café, in centrul regional al Bancii Transilvania din Baneasa, in nordul Capitalei.

BT Café va avea o suprafata de aproximativ 110 mp. Cafenele Cup&Cino deschise in Fashion House vor fi primele de tip “stand alone” (in spatii independente). Acestea vor avea suprafete de 60 mp si respectiv 130 mp si vor fi amplaste in zonele de fashion si food din centrul comercial.

Cafeneaua din Liberty Center se va afla in magazinul Diverta si va functiona pe principiul unei cafenele culturale, fiind a doua unitate Cup&Cino de acest tip, dupa cea deschisa deja in Diverta Magheru, in Bucuresti. 

Originar din Germania, brandul Cup&Cino este prezent la nivel international in 15 tari, fiind primul dintre brandurile din industria ospitalitatii lansate de Grupul RTC in Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii