Helen Doron Early English are un nou master francizat zonal in Romania


In urma cu doua luni, Stefania Filip a semnat contractul de master franciza pe zona de Sud - Est a tarii, iar sambata inaugureaza la Constanta primul Learning Centre Helen Doron Early English din aceasta zona.

Judetele acoperite sunt Constanta, Calarasi, Ialomita, Prahova, Ilfov, la care se adauga municipiul Bucuresti”, spune pentru startups.ro Stefania Filip, detinatoarea master francizei Helen Doron Early English pe zona de Sud - Est a Romaniei.

Ea mai spune ca este deja in discutii cu persoane din Bucuresti, Prahova si Calarasi, interesate de preluarea unei francize simple Helen Doron Early English. Cele mai multe cereri vin din Capitala, atat din partea persoanelor interesate de franciza, cat si a parintilor interesati de inscrierea copiilor la cursurile de limba engleza.

Primul Learning Centre din zona de Sud - Est a tarii va fi deschis in cadrul unei cladiri cu o suprafata de 100 mp, care gazduieste si sediul master francizatului zonal. Insa, mai mult de jumatate din spatiu este destinat centrului Helen Doron Early English.

Cladirea era detinuta anterior de master francizat. Ca atare, au fost realizate investitii doar in amenajarea spatiului (personalizarea unitatii, amenajarea receptiei si a unei zone de asteptare), dotarea cu echipamente IT si asigurarea articolelor de birotica necesare. Intreaga suma se situeaza intre 2.000 de euro - 3.000 de euro.

La aceasta suma s-a adaugat investitia in preluarea master francizei zonale, care se incadreaza intre 20.000 de euro si 30.000 de euro.

In ceea ce priveste restul tarii, pe langa centrele din Sibiu si Satu Mare, au mai fost acordate francize Helen Doron Early English si pentru orasele Timisoara si Miercurea Ciuc.

Cornel Barlea, master francizatul pe zona Transilvania, spune pentru startups.ro ca in prezent este in discutii cu persoane din Targu Mures, Bistrita, Cluj, Arad si Timisoara.

Programul Helen Doron Early English are la baza zece cursuri de predare a limbii engleze. Acestea au fost dezvoltate pentru diverse varste ale copiilor - cei mai mici cursanti pot avea trei luni, iar cei mai mari 14 ani. Toate cursurile presupun metode de invatare create de experti, care inspira prin muzica, miscare, jocuri, activitati speciale etc.

Grupul Helen Doron si-a inceput activitatea in anul 1985, in Israel. In prezent, exista circa 500 de centre, in 31 de tari, precum Austria, Germania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Elvetia, Israel etc.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii