Hornbach deschide al doilea magazin din Bucuresti


Compania a investit 38,2 milioane euro pentru deschiderea magazinului situat in vestul Capitalei si a anuntat deschiderea unei noi unitati, in 2009, la Brasov.

Noul magazin Hornbach din Bucuresti este situat in zona Militari si dispune de o suprafata de 22.900 mp unde sunt comercializate aproximativ 60.000 de articole pentru constructii, renovari si amenajarea gradinilor, au declarat reprezentantii companiei, in cadrul unei conferinte de presa. 

"Pana cel tarziu in 2015, intentionam sa deschidem in Romania zece magazine de materiale de constructii si gradinarit, cel putin trei dintre ele in Capitala. In acest scop, am planificat investitii de circa 250 milioane de euro", spune Eduard Zimmerle, vicepresedintele Hornbach Holding AG. 

Lucrarile de constructie pentru cel de-al treilea magazin Hornbach, din Brasov, au inceput din luna mai a acestui an. Primul magazin Hornbach din Bucuresti a fost deschis in iunie 2007, pe o suprafata totala de peste 24.000 metri patrati, in urma unei investitii de 25 milioane euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii