Hostway lanseaza primul serviciu de hosting vandut la numarul de afisari si vine cu resurse nelimitate


Noul serviciu are costuri incepand de la 3,5 euro/luna si se adreseaza segmentului mass-market din hosting - proprietari de site-uri mici, cu sub 100.000 afisari pe luna.


Serviciul aduce trei inovatii pentru industria de hosting: pachetele sunt vandute in functie de numarul de afisari realizate de site-ul gazduit, resursele de server sunt nelimitate si performanetele de hosting sunt garantate prin intermediul unei tehnologii noi, dezvoltata de Hostway, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Fata de modul traditional de vanzare al hostingului, Hostway elimina din noile pachete de gazduire orice limitari, cum ar fi cele de spatiu, trafic, numar de domenii sau casute de e-mail. In schimb, in functie de pachetul comandat, site-urile clientilor au prioritate diferita in accesul la resursele de procesare. Tehnologia folosita pentru prioritizare a fost dezvoltata de Hostway si permite o garantare a resurselor pentru clientii de pe un server, astfel incat cei care au optat pentru un pachet cu un numar mai mare de afisari vor avea acces la mai mult timp de procesor.

Ideea din spatele serviciului e sa cumperi ceva ce chiar intelegi: afisari/vizitatori pe site. In plus, primesti garantia ca site-ul are resursele necesare, orice s-ar intampla. Sistemul de prioritizare pe care l-am creat gestioneaxa resursele astfel incat fiecare client sa primeasca exact ce a platit”, spune Flaviu Radulescu, General Manager la Hostway Romania.

Odata cu lansarea acestui nou servicu, Hostway anunta si o promotie prin care 1 din zece clienti  care cumpara serviciul cu plata in avans pe un an pana la data de 14 ianuarie 2011, vor primi gratuit un iPad 3G si un abonament internet nelimitat pentru un an.

Fondata in 1998, Hostway Corporation este una din cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta in 13 tari, 15 datacentere, 17 centre operationale si peste 700 de angajati.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii