Hostway Romania lanseaza un proiect pentru start-up-uri


Prin programul Startup Love, firmele care indeplinesc criteriile de eligibilitate primesc pana la 80% discount la hosting profesional.

Startup Love este dedicat companiilor tinere carora Hostway le ofera servicii de gazduire, software si vizibilitate, prin intermediul a trei programe, dupa cum se arata in comunicatul de presa:
Hostway Incubator (sustine ideile bune din online-ul romanesc oferind 80% discount la hosting, pe cale mai performante servere din datacenterul companiei).
Microsoft BizSpark (se adreseaza companiilor care se ocupa de software development si ofera gratuit software, consultanta si promovare din partea Microsoft, precum si un discount de 10% la hosting).
Microsoft WebsiteSpark (sprijina companiile de web design si development cu software gratuit, suport tehnic si vizibilitate din partea Microsoft, si un discount de 20% la serviciile Hostway).

Tinem sa ne diferentiem prin doua lucruri: calitatea serviciilor si sprijinul acordat ideilor si oamenilor de calitate. Piata online din Romania este inca foarte mica si nu va creste daca nu investim in ea. De aceea, preferam sa ne concentram resursele pe sustinerea companiilor mici, pline de entuziasm si idei bune, care se lupta cu intrarea in piata”, spune Flaviu Radulescu, Manager General la Hostway Romania.

Hostway Corporation a fost fondata in 1998 si este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta in 13 tari. Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii