Hostway Romania va lansa un produs dedicat de streaming online


Produsul este destinat publisherilor iar prima demonstratie publica a acestui serviciu va fi transmisia evenimentului TEDxBucharest.

Am creat acest serviciu pentru publisheri. Pana acum nu au putut monetiza streamingul video la adevaratul potential pentru ca toate solutiile erau foarte slabe si produsul livrat utilizatorilor finali efectiv nu merita sa fie urmarit sau platit. Acum, insa, pot oferi video la aceeasi calitate ca la TV sau chiar mai bine. Asta inseamna ca vor putea dezvolta servicii pay-per-view sau de inchiriere video online.  In plus, ad-urile difuzate odata cu continutul vor fi mult mai bine targetate si vor genera ROI mai mare decat traditionalele reclame TV”, a spus Flaviu Radulescu, General Manager la Hostway Romania.

Transmisia TEDxBucharest (disponibila pe 15 octombie pe tedxbucharest.com) a fost aleasa sa fie prima demonstratie publica a acestui serviciu pentru ca evenimentul are o prestanta deosebita si este asociat cu inventivitatea, creativitatea si progresul, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Solutia adaptiva dezvoltata de Hostway foloseste tehnologie Microsoft si aduce patru importante posibiltati noi, fata de orice alt serviciu de streaming disponibil in Romania:
• Fiecare utilizator va accesa continutul video la cea mai buna calitate permisa de conexiunea sa la internet, limita maxima fiind calitate HD;
• Posesorii de iPhone sau iPad vor putea urmari evenimentul direct de pe device-ul lor mobil;
• In orice moment al transmisiei, va fi posibila navigarea prin tot fluxul deja difuzat. Cu alte cuvinte, un utilizator care porneste stream-ul la jumatatea evenimentului, va putea oricand sa deruleze inapoi sau sa revina la momentul curent;
• Utilizatorii vor putea controla direct felul in care urmaresc transmisia, prin alegerea unghiului de filmare preferat, deoarece tehnologia va putea difuza mai multe camere video simultan.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii