Hostway va lansa un program de sustinere a start-up-urilor online


Programul urmareste sa le ofere noilor companii posibilitatea de a-si dezvolta ideile de afaceri fara a-si pune problema costurilor de gazduire.

Hostway va lansa acest program la inceputul anului viitor si, pe langa servicii gratuite de gazduire, compania va oferi si alte beneficii. Astfel, fiecare solutie de hosting oferita unui start-up va fi personalizata in functie de necesitatile companiei si poate varia de la un serviciu standard tip shared hosting, la configuratii avansate de VDS sau chiar servere dedicate.

Ne-am dezvoltat constant in cei trei ani de cand suntem pe piata romaneasca si cred ca am ajuns la un nivel de stabilitate care ne permite sa investim in ideile bune ale altora. Ne-am dorit asta de la bun inceput pentru ca am vut sa avem o contributie cu adevarat relevanta pentru evolutia pietei. Maturizarea clientilor echivaleaza nu numai cu cresterea noastra, ci cu o dezvoltare a pietei online in general”, spune pentru startups.ro Flavius Radulescu, General Manager la Hostway Romania.

Start-up-urile pot opta pentru inscrierea in program incepand cu luna aceasta, trimitand un e-mail la adresa marketing [la] hostway [punct] ro.

Companiile inscrise in luna decembrie vor contribui cu feedback la dezvoltarea programului. Astfel, Hostway incearca sa ofere o solutie personalizata pornind direct de la necesitatile start-up-urilor.

Fondata in 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu o prezenta in 13 tari, 15 datacentere, 17 centre operationale si in jur de 700 de angajati. Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006  si a devenit unul dintre jucatorii importanti pe piata locala de hosting.

Compania ofera servicii precum inregistrarea de domenii, web hosting, colocare, servere dedicate si hosting Saas.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii