Hotel Privo a castigat pentru al doilea an consecutiv premiu la Gala World Luxury Hotel Awards


    


Suntem din nou onorati sa primim pentru al doilea an consecutiv un premiu din partea World Luxury Hotel Awards. Este o recunoastere la nivel mondial a hotelurilor din categoria Luxury pentru facilitatile si serviciile excelente oferite oaspetilor si ne motiveaza sa ne mentinem si in viitor la acest nivel. Succesul nostru se bazeaza pe efortul intregii echipe”, a spus Adina Plopeanu, Director General al Hotel Privo.

Premiul ”Luxury Business Hotel” - Country Winner a fost primit in cadrul galei organizate pe 29 octombrie 2016 la Doha, Qatar, de care World Luxury Hotel Awards.

Acesta este al doilea premiu primit din partea World Luxury Hotel Awards, dupa ”Best Luxury Design Hotel - Global Winner” de anul trecut, si al treilea premiu international primt anul acesta, alaturi de ”Fine Dining Cuisine” din partea World Luxury Restaurant Awards si ”Award of Excellence” din partea Wine Spectator, USA.

La ceremonia din acest an, aflata la a zecea editie, Romania a fost reprezentata prin trei unitati, care au castigat premiu la trei categorii diferite: Luxury Business Hotel, Luxury City Hotel si Luxury Villa Resort. Premiile sunt structurate in peste 60 categorii diferite la nivel regional, national, continental si mondial.

Premiile au la baza un program in care oaspetii trimit organizatorilor review-uri despre hoteluri. Peste 1.000 hoteluri din categoria Luxury sunt nominalizate anual sa participle la World Luxury Hotel Awards de catre oaspeti, agentii de turism sau tour-operatori. Hotelurile castigatoare intr-un an vor fi automat nominalizate pentru anul urmator.

Nominalizarile primite de organizatori sunt evaluate de catre un panel de consultanti din 144 tari. Pentru fiecare nominalizare selectata, organizatorul realizeaza o vizita oficiala si/sau un mistery shopper la fiecare hotel.

Procesul de vot se bazeaza pe facilitati si servicii excelente si este facut de catre oaspetii hotelurilor. Hotelurile primesc informatii despre procesul de vot si realizeaza campanii in randul oaspetilor pentru promovarea participarii la aceasta competitie internationala.

Rezultatele finale se acorda pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Hotelurile care obtin cele mai multe voturi, castiga premiile la categoria “WLHA Global”, categorie la care a iesit castigator si Hotel Privo anul trecut.

Marimea unei proprietati hoteliere nu este luata in considerare in timpul nominalizarilor sau a procesului de vot. Premiile se acorda exclusiv hotelurilor, resorturilor si grupurilor hoteliere din categoria Luxury si nu includ nici o alta categorie din industria de travel.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii