Hotelul Ibis Constanta si-a dublat capacitatea centrului de conferinte si evenimente


    


Compania a inaugurat o noua sala de evenimente, de pana la 300 de persoane, in urma unei investitii de peste 32.000 de euro, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Noul spatiu a dublat capacitatea centrului de evenimente al hotelului, care detine acum cinci sali de conferinta cu o capacitate totala de 650 de locuri.

Ibis opereaza patru hoteluri in Romania: doua in Bucuresti, unul in Constanta si unul in Sibiu.  Cele patru unitati se adreseaza atat turistilor de leisure, dar in special clientilor de business, care reprezinta aproximativ 70% dintre clientii companiei in Romania.

Segmentul de Conferinte & Evenimente reprezinta o parte importanta a activitatii hotelurilor Ibis din Romania, generand 19% din cifra totala de afaceri.

Cele patru hoteluri din tara noastra detin in total 25 de sali de conferinte, seminarii si evenimente, cu o capacitate totala de 1.950 de locuri.

Hotelurile au, in total, 235 de angajati in Romania si fac parte din grupul hotelier Accor, cel mai mare operator hotelier din lume.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii