"How to Grow Leaders - Romania", conferinta sustinuta de John Adair, primul profesor de leadership din lume


   


Evenimentul va avea loc pe 20 noiembrie, la Hotel Novotel Bucuresti, iar speaker-ul principal, John Adair, este cel care a introdus primul curs de leadership din lume, in cadrul Universitatii Surrey din Marea Britanie (in anul 1979), se mentioneaza in comunicatul de presa.

John Adair a revolutionat perspectiva asupra leadership-ului demonstrand ca acesta poate fi invatat, calitatile innascute fiind doar punctul de start in cresterea liderilor.

In cadrul conferintei de la Bucuresti, John Adair le va vorbi participantilor despre procesul de selectare, crestere si dezvoltare a liderilor, oferind in premiera in Romania, viziunea sa asupra leadership-ului, asupra diferentelor dintre lideri si manageri, si asupra modului in care leadership-ul poate fi invatat.

Evenimentul va incepe la ora 9:30 si va cuprinde trei sesiuni de prezentari pe teme de leadership si management. John Adair va sustine o prezentare urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri. In partea a doua a zilei se va desfasura un seminar practic de initiere in Action Centred Leadership, exclusiv pentru 15 participanti. Modelul de training ACL este unul de succes pe plan international, peste un milion de manageri din 17 tari participand la programele ACL. Un numar selectat de invitati va avea ocazia exclusiva de a participa la un "Private Lunch" in compania lui John Adair.

Conferinta "How To Grow Leaders Romania" se adreseaza in principal managerilor si directorilor de resurse umane, managerilor de training si dezvoltare, top managerilor din companii multinationale si nationale si liderilor comunitatii de afaceri din Romania.

Toti participantii la conferinta vor primi cate un exemplar din cartea lui John Adair, “How to Grow Leaders - The Seven Key Principles of Effective Development”, editia in limba romana, ce va fi publicata in luna noiembrie la editura Meteor Publishing.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii