How to Web 2014 - eveniment dedicat inovatiei, antreprenoriatului si tehnologiei din Europa de Sud-Est


 

A cincea editie internationala a How to Web va avea loc pe 20 si 21 noiembrie, in Bucuresti, si va aduce in fata unei audiente estimate de peste 1.000 de persoane profesionisti in tehnologie recunoscuti la nivel international.

Editia de anul acesta a How to Web va aborda teme precum antreprenoriatul in tehnologie, dezvoltarea de produse cu potential disruptiv la nivel global, tendinte ale industriei, obtinerea de investitii sau crearea de jocuri, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Printre speakerii care au confirmat pana in preznt participarea la eveniment se numara Paul Papadimitriou, expert in revolutia digitala si efectele sale transformatoare asupra afacerilor; Chris Chabot, Head of International developer Relations Twitter sau Florian Meissner, Co-Fondator si CEO EyeEm.

Cu ocazia conferintei, intre 19 si 22 noiembrie, cele mai performante 32 de start-up-uri din regiune vor concura pentru premiile in valoare totala de 20.000 de USD, oferite in cea de-a treia editie a competitiei si programului de mentorat Startup Spotlight. Pe parcursul celor 4 zile ale programului, start-up-urile vor participa la workshop-uri si sesiuni de mentorat, vor cunoaste investitori si reprezentanti ai fondurilor de investitii early stage si ai unora dintre cele mai apreciate programe de accelerare din lume.

Inscrierea pentru Startup Spotlight este deschisa si se realizeaza prin completarea formularului disponibil online.

Biletele de participare la conferinta How to Web vor fi disponibile in curand pe site-ul dedicat, iar pretul acestora va incepe de la 59 de euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii