Human Invest vizeaza o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro pentru 2010


Cifra este aproape o dublare a valorii de anul trecut, cand afacerile firmei au fost de 800.000 de euro.

Rata de profit a companie de training si consultanta Human Invest in acest an este estimata la 15%, se arata in comunicatul de presa.

In primul trimestru din acest an, cifra de afaceri a firmei a crescut de 2,5 ori fata de aceeasi perioada de anul trecut, ajungand la 228.000 de euro.

Anul 2010 este unul din cei mai importanti ani din istoria companiei: in 2009 am schimbat modelulul de business, intreaga echipa este acum mai matura si mai angajata, iar pozitionarea companiei pe piata, in aria <leadership development>, s-a consolidat cu succes. De aceea ne-am propus sa avem un an cel putin la fel de bun ca si 2008”, spune Viorel Panaite, Partner in cadrul Human Invest.

Pentru acest an, compania vizeaza o cota de 50% pe piata programelor premium de “leadership development” si o prezenta crescuta in aria proiectelor si licitatiilor strategice de training si dezvoltare.

De asemenea, firma vizeaza consolidarea si extinderea portofoliului de solutii publice adresate cumparatorilor individuali (Nextep, cursuri deschise si un program pre-MBA) avand in vedere rezultatele peste asteptari obtinute de acest tip de programe in anul ce a trecut, se mai arata in comunicatul de presa.

Programele din portofoliul companiei cu cel mai mare aport la cifra de afaceri anul trecut au fost cele de leadership (Leadership Situational® II), “interpersonal skills” (DiSCovering Self and Others) si “self-management” (Time Management: Prioritatile conteaza! - curs de managementul timpului si eficienta personala).

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii