HyperActive, o noua agentie interactiva full service


Compania a fost lansata de Dorin Boerescu si Alex Visa, cei doi sperand o cifra de afaceri de 800.000 de euro in primul an de activitate.

Agentia porneste la drum cu o echipa compusa din trei programatori, un designer, un director de media, un media executive, doi responsabili de cont si cei doi parteneri fondatori, se arata in comunicatul de presa.

HyperActive va oferi clientilor sai solutii complete de marketing interactiv precum dezvoltare de site-uri web, SEO - optimizare organica pentru motoarele de cautare, publicitate prin motoarele de cautare (Google adWords), campanii de media online si proiecte interactive speciale.

"Intentionam de mai mult timp sa lansez o companie dedicata comunicarii online iar reintalnirea cu Alex Visa, in toamna anului trecut, a fost contextul perfect pentru acest proiect. Totul a pornit de la o potentiala colaborare pe partea de search advertising - Alex fiind certificat Google Adwords. Insa, ne-am dat foarte repede seama ca facem o echipa buna si ca exista multe alte oportunitati comune in piata de online. Atunci am decis sa lansam o agentie interactiva full-service", a declarat Dorin Boerescu.

Dorin Boerescu are peste 11 ani de experienta de management in publicitate (este fondatorul Speed Promotion) si peste 8 ani de experienta in online. Alex Visa a lucrat in domeniul online atat in tara (in 2001 a fost promotorul diviziei de internet a ARBOmedia) cat si in srainatate (a gestionat bugetul de online al unei divizii a ING Canada).

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii