“Ia Startul Online”, un program dedicat dezvoltarii antreprenoriatului in zona e-commerce


Programul a fost initiat de WebMade, in parteneriat cu Fan Courier, Linea Directa Communication si Host Vision, si este insotit si de o platforma de e-commerce.

Dedicat in principal antreprenorilor care doresc sa activeze in domeniul comertului electronic, programul ofera o serie de facilitati si beneficii de natura financiara si tehnica menite sa contribuie la scaderea costurilor operationale generate de lansarea si gestionarea unui magazin online, se arata in comunicatul de presa.

De asemenea, programul “Ia Startul Online” integreaza toate serviciile care sunt necesare lansarii operationale a unui magazin online prin oferirea “la cheie” a platformei e-commerce, a serviciului de curierat, a pachetelor de hosting share si dedicat, a serviciului de inregistrare domenii, a serviciilor de outsourcing si suport pe vanzari, marketing direct, lead generation, suport clienti si help desk, a serviciului de administrare si intretinere a magazinului online, plus servicii de consultanta in e-commerce, in marketing si comunicare online.

Ne dorim sa contribuim la dezvoltarea sectorului e-commerce si, de asemenea, sa oferim clientilor nostri solutii complete pentru crearea si gestionarea magazinelor online. Solutii complete inseamna ca oferim <la pachet> practic tot ce are nevoie un antreprenor pentru a lansa propriul magazin online cu minimum de efort si de cheltuieli si ne implicam activ in sprijinirea procesului decizional”, spune Flavius Vasilescu, managing director WebMade.

Platforma eZcommerce, lansata concomitent cu programul “Ia Startul Online”, este oferita in regim SaaS si poate fi inchiriata fara niciun cost in varianta Start (dar clientul poate opta si pentru achizitia acesteia). Serviciul de curierat al Fan Courier si pachetele de hosting ale Host Vision sunt oferite la tarife preferentiale, iar serviciile de outsourcing pe vanzari, suport clienti si marketing direct ale Linea Directa Communication pot si accesate de catre client in conditii speciale.

In ceea ce priveste varianta Premium, platforma eZcommerce este oferita spre inchiriere nu contra unui tarif fix, ci a unui comision lunar din vanzari, in functie de performantele reale inregistrate de magazin.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii