Iashington, conferinta pentru viitorii lideri si antreprenori


Evenimentul este destinat tinerilor interesati de dezvoltarea lor profesionala si personala, va avea loc intre 1 si 7 septembrie 2008 si este organizat de  AIESEC Iasi impreuna cu Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi si Rompetrol.

Conferinta Iashington va avea loc in orasul Iasi si va reuni aproximativ 120 de studenti si absolventi din tara si din strainatate, tineri interesati de dezvoltarea lor profesionala si personala, se arata in comunicatul de presa.

Iashington va fi structurat pe trei evenimente principale: sesiunile de pregatire pe patru arii de interes actual (leadership, tehnologie, antreprenoriat, dezvoltare durabila), turul Iasiului (pe 5 septembrie) si targul intercultural (pe 6 septembrie).

Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu speakeri precum Jim Bagnola, Bruno Medicina, Marius Ghenea, Madalin Matica sau Teia Catana.

Prin intermediul conferintei, organizatorii  urmaresc transformarea primei saptamani a lunii septembrie intr-una multiculturala, dedicata celor 120 de tineri atat din tara, cat si din strainatate, asteptati in toamna la eveniment. Inscrierea la Iashington se poate face pe site-ul evenimentului, pana pe 25 august 2008.

In seara zilei de 7 septembrie, ultima zi a conferintei, va avea loc o gala oficiala de inchidere a evenimentului, in cadrul careia vor fi prezentati partenerii conferintei, temele de discutie abordate, punctele de invatare, initiativele, rezultatele celor 7 zile petrecute de catre delegati intr-un mediu antrenant si multicultural.

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri din lume. Prezenta in peste 100 de tari, AIESEC ofera tinerilor din intreaga lume oportunitatea de a se dezvolta atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, prin implicarea in arii precum antreprenoriatul, educatia sau tehnologia IT&C.

Membrii AIESEC pot beneficia de stagii internationale de practica la companii de renume din strainatate, au ocazia sa isi construiasca o retea globala de contacte si, cel mai important, isi descopera si dezvolta abilitatile de lider.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii