IMM-urile performante vor fi premiate in cadrul Topului National al Firmelor Private din Romania


Aflat la cea de-a XX-a editie, evenimentul va avea loc pe 2 noiembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, se anunta intr-un comunicat de presa al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, organizatorul evenimentului.


La eveniment va fi prezenta Gunilla Almgren (Suedia) - Presedinte Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), organizatie europeana a IMM-urilor care cuprinde 83 de organizatii nationale membre, cu peste 12 milioane de firme si aproximativ 55 milioane salariati.

"Anul acesta, in realizarea topurilor a fost introdus un indicator complex, IPGA - Indicator de Performanta Globala in Afaceri, calculat ca media ponderata a locurilor ocupate de o firma in clasamentele nationale, regionale si judetene dupa criteriile mentionate in continuare", se precizeaza in comunicat.

Potrivit organizatorilor, pentru realizarea clasamentelor au fost luate in calcul 621.054 societati comerciale care au depus bilantul contabil pentru anul 2011.

Clasamentele au fost intocmite la nivel national, regional si judetean in functie de: performanta globala in afaceri, productivitate, profit brut, cifra de afaceri, anul infiintarii, CAEN, categorie firma. In clasificarea firmelor (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii si mari) s-au utilizat: numarul de salariati, domeniul de activitate (codul CAEN), cifra de afaceri si activele totale tinand cont de prevederile Legii nr.346/2004.

In plus, fata de editiile anterioare, anul acesta  au fost realizate noi clasamante:

• Clasamente nationale si regionale in functie de productivitate

• Clasamente nationale si regionale in functie de performanta globala in afaceri

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii