Imoteca lanseaza la Imobiliarium cinci proiecte noi, in valoare de 39 milioane de euro


    


Compania imobiliara Imoteca va lansa, la editia de toamna a Targului ”Imobiliarium” din Bucuresti, peste 3.000 de unitati locative noi, 230 dintre acestea fiind amplasate in Cluj-Napoca. Cifra investitiei proiectelor se ridica la 39 de milioane de euro, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Printre proiectele ce se vor lansa in Bucuresti se numara The Ark Residence - un condominium in zona Pipera, Urbanesque Residential&More - un proiect concept ultracentral,  cu accente arhitecturale moderne, in apropiere de Universitate si faza a III-a a proiectului Timisoara 58.

Majoritatea proiectelor noi pe care le lansam sunt un exemplu foarte bun pentru tendintele actuale de pe piata imobiliara. Romanii cauta locuinte noi care sa le ofere beneficii extra (piscina, loc de joaca, parcare), dar care sa fie si cat mai aproape de locul de munca. Ceea ce eu vad ca fiind un lucru foarte important este, insa, ca cererea de apartamente noi creste si in alte zone din Romania, iar investitorii straini sunt atrasi de  potentialul lor si incep sa construiasca in orase precum Brasov sau Cluj”, spune Rafaela Nebreda, Imoteca.

Faza a III-a a proiectului Timisoara 58 consta intr-un imobil format din doua tronsoane cu regim de inaltime P+10+11D, totalizand 246 de garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere.

Experienta noastra atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala, ne-a aratat faptul ca putem aplica cu succes sisteme din alte tari in Romania, iar <Welcome, Expats> este un bun exemplu in acest sens. Prin urmare, Imoteca pregateste acum lansarea unui nou tool pentru inchirieri pe termen lung si pe termen scurt, pentru a facilita cautarea si pentru a creste viteza procesului de gasire si inchiriere a locuintei perfecte, care sa indeplineasca toate cerintele clientului”, mai spune Rafaela Nebreda.

Imoteca are peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, coordonand si adminstrand un portofoliu important de proiecte. Oferta Imoteca va fi prezenta in cadrului Targului Imobiliar “Imobiliarium”, ce va avea loc in Bucuresti, in perioada 13 - 15 octombrie, la Baneasa Shopping City.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii