IMTO 2009 aduce la Iasi 11 profesionisti in marketingul online


Agentia interactiva Play The Balls organizeaza in 29 - 30 Mai, la Iasi, a doua editie a conferintei dedicate Internetului, IMTO 2009: Focus on online marketing.

11 specialisti vor transmite participantilor idei, studii de caz si solutii concrete pentru a folosi marketingul online ca avantaj competitiv in strategia de business, se arata in comunicatul de presa.

La eveniment sunt asteptati printre altii specialisti din domeniul comunicarii, marketeri, brand manageri, antreprenori, executivi, jurnalisti, consultanti, profesionisti din domeniul web, intr-un cadru care incurajeaza schimbul liber de informatii si dezvoltarea de relatii.

Plecand de la interesul crescut pentru informatia practica si transferul de experienta al vorbitorilor la editia precedenta, cat si din dorinta de continua dezvoltare a organizatorilor, IMTO 2009 va aduce pe langa prima zi de conferinte, o zi dedicata exclusiv workshop-urilor cu teme precum online si offline marketing, SEO si SEM.

Prognozata atentie asupra metodelor eficiente de comunicare si promovare online a intarziat sa apara si in realitate la inceputul acestui an. Dorim sa prezentam mediului de business potentialul excelent  pe care il aduce marketingul online realizat inteligent. Ne asteptam atat la participanti din zona Moldovei, dar si la nivelul intregii tari, tinand cont de formatul accesibil al IMTO 2009”, spune Ciprian Gavriliu, business developer PlayTheBalls

La evenimentul desfasurat in 29 - 30 mai la hotel Unirea, vor fi speakeri: Doru Panaitescu, Adrian Soare, Bogdana Butnar, Adriana Iordan, Claudiu Murariu, Madalin Matica, Alexandru Israil, Ciprian Stavar, Dorin Boerescu, Gabriel “Krumel” Curcudel, Adrian Monoranu.

Participantii vor primi solutii concrete, aplicabile imediat in activitatea de business, o imagine de ansamblu asupra marketingului online si acces la experienta si informatiile detinute de vorbitori.

Inregistrarea participantilor la IMTO 2009: Focus on Online Marketing se realizeaza pe imto.ro, taxa pentru prima zi de participare fiind de 39 de euro, pana pe 5 Mai si 130 de euro, pentru conferinte si workshop.

Partenerii de organizare pentru IMTO 2009 sunt LECUPO (Liga Pentru Educatie, Cultura si Sport) , Hotel Unirea si Camera de comert si industrie Iasi.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii