In 2010, Cefin Romania estimeaza afaceri de circa 140 mil. euro


Estimarea pentru acest an depaseste cu 50% rezultatele inregistrate de companie in 2009.

Tinta stabilita pentru 2010 ar urma sa fie atinsa prin vanzarea unui numar de aproximativ 1.000 de unitati de vehicule comerciale si prin furnizarea de servicii conexe, pe care compania le presteaza catre partenerii sai, se arata in comunicatul de presa.

Intreaga piata de transport a suferit in 2009 o contractie de 25% - 30%, in timp ce piata vehiculelor comerciale a inregistrat o contractie ce a depasit 75%. Plecand de la premisa acestei diferente, intrevedem nenumarate posibilitati de a le aduce la un numitor comun, ceea ce evident va conduce la o crestere substantiala a volumului nostru de vanzari in 2010, actualul nostru portofoliu de comenzi fiind o dovada in acest sens”, spune Stefano Albarosa, CEO Cefin Group.

Potrivit propriilor estimari, Cefin Romania detine, prin divizia sa Cefin Autovehicule Comerciale, un procent de 8,5% din piata de profil, fiind in continuare, cel mai mare dealer Iveco din Europa de Sud-Est.

Cefin Romania detine in prezent opt puncte de vanzari si service situate in Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii