In galeriile comerciale Era din Iasi si Oradea mai sunt disponibile spatii pentru inchiriere


Aceste spatii au suprafete intre 50 mp si 200 mp, totalul lor reprezentand cate 10% din aria inchiriabila din fiecare dintre cele doua centre comerciale.

Galeria comerciala Era Shopping Park din Oradea cuprinde in total 21 de spatii, potrivit reprezentantilor companiei. Aceasta galerie are o suprafata inchiriabila de 22.371 mp, dintre care 7.480 mp fara Carrefour.

Galeria comerciala Era Shopping Park din Iasi cuprinde in total 53 de spatii. Acest centru comercial are o suprafata inchiriabila de 28.134 mp, dintre care 11.157 mp fara Carrefour.

Graham Kilbane, General Manager Omilos Group, spune pentru startups.ro ca mall-urile care se vor deschide in cadrul parcurilor de retail Era Shopping Park au un grad de preinchiriere din suprafata inchiriabila de 15% in Iasi si 35% din Oradea.

Suprafata inchiriabila a mall-ului va fi de 28.070 mp la Iasi si de 15.438 mp la Oradea.

Reprezentantii Omilos estimeaza ca in 2012 vor fi deschise ambele mall-uri. Acestia mentioneaza ca sfarsitului anului 2012, odata cu inaugurarea mall-ului din Oradea, aici va fi deschis si magazinul Mobexpert.

"Daca vom compara evolutia cererilor de inchiriere din primul trimestru din acest an cu aceeasi perioada din 2009, putem afirma ca piata de retail este pe cale sa renasca. Am primit cereri de inchiriere de la multi retaileri, dar as spune ca cele mai frecvente sunt din partea celor din fashion, decoratiuni interioare si celor de sport. Cei din fashion raman cei mai importanti tip de retaileri din partea carora vin cereri de inchiriere. De exemplu, Mix2Match (un brand care, de asemenea, lucreaza cu designeri de moda importante din Europa de Vest) a fost relansat in aceasta luna in Era Shopping Park Oradea. Cei mai importanti retailerii europeni care activeaza in Romania cauta in continuare, in mod activ, unitati pe care la se inchirieze", adauga Graham Kilbane.

De curand, retailer-ul de decoratiuni interioare bam boo si lantul de librarii pentru copii Cere Beloo au deschis magazine in Era Shopping Park Oradea.

La Era Shopping Park Iasi, Omilos Group a obtinut autorizatia de constructie pentru o cladire unde va fi un retailer de echipamente sportive. Aceasta unitate va avea peste 2.500 mp, urmand sa fie deschisa la sfarsitul acestui an.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii