In Grand Arena Mall se mai pot muta 50 de magazine


Acestea reprezinta 20% din suprafata centrului comercial situat in zona Bulevadrului Metalurgiei din sudul Bucurestiului si care se va deschide maine.

Suprafata totala a Grand Arena Mall este de 120.000 mp construibili, dintre care 50.000 mp inchiriabili, se arata in comunicatul de presa. Investitia in acest mall este de 187 milioane de euro, dintre care 85% au provenit de la dezvoltator (Euroinvest Intermed) si 15% dintr-un credit de la Unicredit.

La inaugurare vor fi operationale 44,5% dintre magazine, reprezentand 80 dintre cele 180 de unitati care pot fi gazduite. Mikael Harfi, reprezentantul dezvoltatorului, a spus cu ocazia unei conferinte de presa ca restul de 130 de magazine pentru care s-au semnat deja contractele de inchiriere vor fi deschise peste doua luni.

Ancorele Grand Arena Mall sunt hipermarketul Carrefour si magazinul de electronice, electronice si IT&C Flanco World. Alte unitati apartin Sephora, Intersport, Costa Coffee, Spring Time, Kenvelo, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Motivi, Meli Melo, Otter si Tina R.

In cadrul centrului comercial va fi si o zona de divertisment cu o suprafata de 2.000 mp si facilitati precum bowling, patinaj si jocuri mecanice. Aceasta urmeaza sa fie inaugurata peste o luna si jumatate. Mall-ul va dispunde si de 2.100 locuri de parcare.

Chiria in centrul comercial variaza intre 18 euro si 60 de euro/mp/luna. Contractele de inchiriere sunt semnate pe o perioada intre trei si zece ani.
Reprezentantii centrului comercial se asteapta ca sa aiba 8 - 10 milioane de clienti anual.

Lucrarile de constructie au inceput in august 2006, iar centrul va fi gata peste doua luni, in prezent fiind in curs de amenajare zonele exterioare.

Am vrut sa deschidem de Pasti”, explica Mikael Harfi.

El a adaugat ca, in prezent, nu sunt interesati sa vanda complexul Grand Arena. La mijlocul anului trecut, reprezentantii Euroinvest Intermed au anuntat ca vor investi si intr-un centru comercial din Brasov. Mikael Harfi spune ca pentru terenul din Brasov erau in negocieri, dar au renuntat la achizitionarea acestuia.

In prezent, Euroinvest Intermed negociaza preluarea altor doua proiecte comercial in Romania.

Facem un studiu de cinci - sase luni, pentru a vedea daca vom achizitiona proiectele respective”, mai spune Mikael Harfi.

Investitorii Euroinvest sunt cetateni si companii din Elvetia, Franta si Anglia. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii