In noiembrie se deschide seria de evenimente Mobile Monday Romania


Concept lansat anul trecut la noi in tara, Mobile Monday Romania este organizat de Red Networks. Primul eveniment din seria programata pentru aceasta toamna va avea loc pe 8 noiembrie, la Residence Hotel, in Bucuresti, avand ca tema principala “Mobile Applications. Content for everyone”.

Mobile Monday este un concept de eveniment lansat in Finlanda (Helsinki), in anul 2000, care acum este organizat de voluntari din intreaga lume si care a dat nastere la o comunitate mondiala dedicata sectorului mobile, se arata in comunicatul de presa.

Fiecare eveniment Mobile Monday abordeaza o alta tema, insa conceptul in sine este dedicat inovatiei in sectorul mobile, posibilitatii de conectare intre companiile mici si cele mari, precum si intre cele locale si cele de peste hotare. Pe langa prezentarea unor viziuni inovative, a unor tendinte, studii de caz si previziuni pentru piata de mobile, evenimentele Mobile Monday isi propun sa faciliteze inclusiv crearea unui cadru potrivit incheierii de parteneriate intre jucatorii din domeniu.

Primul eveniment Mobile Monday Romania din aceasta toamna este dedicat in special dezvoltatorilor de aplicatii, care vor avea posibilitatea sa interactioneze si sa schimbe idei cu profesionisti din domeniu.

In program vor fi dezbatute subiecte despre aplicatii mobile, inovatie, incurajarea antreprenoriatului si oportunitati de dezvoltare sau parteneriate.

Printre speakerii care vor fi prezenti la eveniment se numara: Jure Sustersic - Business Development Manager, Forum Nokia; Alexandru Iosef - Managing Partner, Cinemagia; Vlad Stan - Cofounder SeedMoney.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii