In octombrie va avea loc Executive Public Speaking Program


Evenimentul se va desfasura in zilele de 25 si 26 octombrie si se adreseaza antreprenorilor, managerilor, persoanelor din departamentele de PR, marketing, vanzari si celor interesati de public speaking.

Executive Public Speaking Program este organizat de Bucharest Speakers Bureau si va fi sustinut de John Evans, expert international in public speaking, cu aproximativ 30 de ani de activitate si circa 5.000 de prelegeri sustinute in intreaga lume, se arata in comunicatul de presa. El este de asemenea autor, strateg, consultant si trainer in leadership.

Evenimentul isi propune sa atinga urmatoarele obiective: utilizarea de catre participanti a limbajului adecvat, pentru ca mesajul sa fie inteles; dezvoltarea abilitatilor vocale pentru antrenarea si fascinarea publicului; mentinerea energiei; utilizarea gesturilor si expresiilor faciale pentru sporirea mesajului transmis; anticiparea obiectiilor si a intrebarilor dificile, precum si manevrarea comentariilor cu o strategie pregatita.

Agenda evenimentului va cuprinde teme precum: Regulile vorbirii in public; Super abilitati de prezentare; Anatomia audientei, construirea prezentarii si ingrediente vitale pentru o pregatire cruciala; Arata-ne ce poti! Sesiune de prezentari; Dinamica vorbirii, mesajul transmis catre audienta; Ce fac profesionistii, ultima sansa de a spune ce crezi; Viziunea viitorului. In prima zi a evenimentului, va exista, de asemenea, o sesiune de aplicatii sub indrumarea instructorului.

Pasii care vor fi atinsi pe parcursul celor doua zile de eveniment sunt urmatorii: Strategii; Dezvoltarea prelegerii; Pregatirea; Realizarea prelegerii; Evaluarea.

(Citeste aici mai multe despre eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii