In ultimii ani, antreprenorii au inceput sa acorde o importanta mai mare programelor de dezvoltare manageriala


Lavinia Rasca, directorul general Exec-Edu, spune ca numarul antreprenorilor care s-au inscris si au urmat programele derulate de companie a inceput sa creasca treptat, incepand cu anii 2007- 2008.

In perioada recesiunii au luat legatura cu noi tot mai multi antreprenori care au constientizat importanta programelor de dezvoltare manageriala si au devenit mai bine pregatiti pentru a face fata crizei”, spune pentru startups.ro Lavinia Rasca.

Ea mai spune ca aproximativ 8% dintre cursantii Exec-Edu sunt antreprenori. In ceea ce priveste companiile client, nu exista o statistica, insa numarul start-up-urilor este foarte mic in totalul clientilor.

Ceea ce s-a constatat insa este ca in timpul discutiilor de echipa, pe parcursul realizarii proiectelor finale de absolvire, apar multe idei noi de business, care sunt puse in practica ulterior si care se transforma in afaceri de succes”, precizeaza Lavinia Rasca.

Dintre cursurile Exec-Edu, cele mai solicitate de catre antreprenori sunt cursurile de administrare a afacerilor si cele de finante pentru nefinantisti.

Lansat in anul 1996, Exec-Edu a functionat initial ca un departament in cadrul Fundatiei Asebuss, din 2005 devenind companie de sine statatoare.

De curand, compania a anuntat si lansarea unui site propriu, independent de asebuss.ro, de care a apartinut pana in acest moment. Lavinia Rasca spune ca dezvoltarea unui nou website a venit intr-un moment in care Exec-Edu devenise deja un brand cunoscut in piata de training.

Datorita modalitatii mult mai facile de inscriere si a unei structuri mult mai intuitive, este probabil ca noul site sa genereze un numar mai mare de prospecti si, in final, sa genereze o crestere a numarului de clienti Exec-Edu”, mai spune Lavinia Rasca.

Pe langa informatii despre portofoliul de programe, despre inscriere sau despre echipa de experti, site-ul exec-edu.ro ofera clientilor companiei si o biblioteca virtuala, prin intermediul careia acestia au acces la articole, studii si prezentari, realizate de echipa de profesori, experti si traineri Exec-Edu.

Pana in prezent, numarul total al persoanelor care au beneficiat de cursuri si consultanta din partea Exec-Edu se ridica la 7.000, acestea fiind parte a aproximativ 3.000 de companii client.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii