Inca trei magazine BoConcept pana in 2009


Retailerul de mobilier estimeaza o cifra de afaceri de 3 milioane de euro pentru acest an.

Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,7 milioane de euro, se arata in comunicatul de presa.

Pana in 2009, urmeaza sa mai fie deschise inca trei magazine BoConcept, cate unul in orasele Brasov, Iasi si Sibiu, in urma unei investitii totale de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Primul magazin BoConcept din Romania s-a deschis in 2006 in Complexul Comercial Feeria din zona de nord a Bucurestiului. Investitia initiala in acel magazin a fost de aproximativ 400.000 de euro.

In luna martie a acestui an, in urma unei investitii de 30.000 euro, retailerul de mobilier a pus in functiune softul AXAPTA, aplicatie de contabilitate si gestiune comerciala, ce permite, printre altele, rezervarea comenzilor de mobilier direct in stocul furnizorului, putand astfel confirma pe loc termenul de livrare a mobilierului sau decoratiunilor comandate.

Retailerul ofera servicii si consultanta in decorarea locuintei, printr-o echipa de designeri ce este la dispozitia clientilor sai. De asemenea, clientii BoConcept au posibilitatea de a-si amenaja singuri locuinta folosind software-ul Furnish, ce poate fi descarcat de pe site-ul magazinului.

BoConcept este un brand international de mobilier si decoratiuni cu peste 350 de magazine si studiouri, incluzand locatii in New York, Shanghai, Tokio, Madrid, Berlin, Londra, Paris si Copenhaga, in peste 47 de tari din lumea intreaga.

 

Un material startups.ro. Tpate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii