Incep inchirierile de birouri in cladirea AFI Tower din Arad


Imobilul clasa A este amplasat in centrul orasului si dispune de o suprafata de 12.000 mp de spatii de birouri.

Cladirea are o inaltime de zece etaje, iar lucrarile de de constructie vor fi finalizate in primul semestru al anului 2011, se arata in comunicatul de presa. Dezvoltatorul proiectului este AFI Europe Romania, companie membra a grupului Africa Israel.

Imobilul de birouri este integrat intr-un complex mixt din care mai face parte si centrul comercial AFI Palace Arad, cu o suprafata de 33.000 metri patrati, a carui inchiriere a inceput in vara acestui an. AFI Palace Arad va fi deschis cu aproximativ noua luni inainte de AFI Tower, in trimestrul trei al anului 2010. Valoarea totala investitiei in complex este de 113 milioane de euro.

Parcarea pentru intreg proiectul este comuna si cuprinde 1.400 de locuri, situate suprateran, dintre care 200 sunt destinate cladirii de birouri.
AFI Europe a anuntat la inceputul acestui an ca in urmatoarea perioada va realiza in Romania proiecte in valoare de peste doua miliarde de euro. Acesta cuprind patru centre comerciale, patru imobile de birouri si sase ansambluri rezidentiale cu peste 14.500 de locuinte.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii