Incep inscrierile la Scoala de de vara ”Start Me Up”, pentru tinerii antreprenori


In perioda 22 - 28 iulie, Akcees organizeaza la Hotel Meitner din Predeal scoala de antreprenoriat dedicata studentilor si tinerilor absolventi cu varsta cuprinsa intre 20 de ani si 26 de ani.


 

"Pot participa atat tineri care au deja o idee si o echipa de implementare a acesteia, cat si tineri care se gandesc sa porneasca la drum pe cont propriu si sunt pasionati de antreprenoriat”, precizeaza organizatorii programului.

Fiecare zi a scolii de vara va aborda un anumit aspect al planului de afaceri. Astfel, programul debuteaza cu un proces de generare si selectie de idei, va continua prin realizarea planului de marketing si respectiv a celui financiar, si se incheie prin elaborarea planului de afaceri si a "pitch-ului” pentru proiectele tuturor participantilor.

Unul dintre speakerii prezenti va fi Daniel Ramamoorthy, CFO, consultant in domeniul investitiilor si antreprenor in serie, co-fondator al Daedalus - primul Youth Entrepreneurship Hub din lume care va accelera 15 noi idei de afaceri la fiecare 3 luni - 6 luni.

De asemenea, participantii vor fi sprijiniti in elaborarea planurilor de afaceri de  antreprenori din Romania: Bogdan Iordache - antreprenor, co-fondator How to Web, Bogdan Grosu - fondator Grosu&Asociatii si Niels Schnecker - om de afaceri, analist economic, colonel in retragere al US Air Force si om de televiziune.

Cei care doresc sa se inscrie la scoala de vara "Start Me Up" trebuie sa completeze formularul  online.

startups.ro sprijina proiectul "StartMe Up" in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii