ING Bank Romania lanseaza un nou card


Cardul de credit este destinat persoanelor fizice cu un venit net lunar minim de peste 600 RON. Cardul permite personalizarea ratei lunare: 5%, 10% sau 15% din suma imprumutata, precum si alegerea datei de efectuare a platii (5, 10 sau 25 ale lunii).

Cardul ING Credit Card ofera un grad sporit de control si siguranta, lansarea sa fiind parte din strategia companiei de a aduce in Romania produse si servicii financiare inovative, se arata in comunicatul de presa al companiei.

"Cu acest card, clientii vor stabili singuri cat de mare sa fie creditul, cum il utilizeaza si cat si cand il returneaza, in timp ce cardul le va proteja platile cu maxima strictete, prin sistemul cu cip incorporat", declara Albert Roggemans, Deputy ING Bank Romania.

Cei care detin acest card pot face cumparaturi fara dobanda timp de o luna, avand control asupra platilor facute, prin intermediul SMS-urilor primite de la ING pentru fiecare plata care depaseste suma de 300 RON. La sfarsitul lunii, clientul primeste un SMS cu suma pe care o are de plata, urmand o perioada suplimentara de doua saptamani, tot fara dobanda, pentru a returna suma utilizata. De asemenea, tot prin SMS, clientul afla din timp cand atinge limita inferioara a creditului, fiind avertizat ori de cate ori mai are disponibil doar 300 RON in cont.

Cardul se obtine fara avans, giranti sau garantii ipotecare. In functie de venitul lunar, sistemul permite contractarea unui credit de pana la 50.000 de RON pe o perioada nelimitata, cu o dobanda anuala de 18%.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii