Inovatia constanta in eCommerce - aspect esential pentru dezvoltarea magazinelor online


    

Dezvoltarea magazinelor online si inovarea in eCommerce reprezinta aspecte esentiale pentru proprietarii de magazine online, iar in cadrul celei de-a noua editii a evenimentul TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ce va avea loc la Cluj-Napoca, in 25-26 octombrie, participantii vor afla noi tendinte care sa ii ajute in dezvoltarea afacerilor.

Industria comertului online continua sa creasca rapid prin intermediul tehnologiei, a inovatiilor si a business-urilor care intra pe piata online in fiecare an. Fondatorul Intelligencr, una dintre cele mai mari companii de inovare la nivel mondial, Paul Papadimitriou este unul dintre speakerii care au confirmat prezenta la TeCOMM.

Expert in dezvoltarea tehnologica, Papadimitriou ajuta companii precum Microsoft, eBay, Fujistu, SABMiller, Canonical, Astra SES, EY, Criteo, Siemens, Tumblr, Uniunea Europeana sau ITU sa isi dezvolte afacerea in functie de tendintele macro si micro. Prin intermediul studiilor de caz, specialistul va prezenta in cadrul evenimentului analize si strategii care au creat inovatie in companii de renume.

Un alt speaker la TeCOMM Cluj-Napoca, Gabriel Ghita, Head of Business CEE Mastercard Europe, va puncta inovatiile legate de platile online. Peste 350.000 magazine online din intreaga lume detin o tehnologie care permite procerarea platilor online prin intermediul MasterCard. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu,

Gabriel Ghita s-a alaturat Mastercard in 2007, pentru a dezvolta compania in Romania si in regiunea Balcanica. El coordoneaza echipa care implementeaza noi tehnologii pentru realizarea platilor online si identificarea oportunitatilor de business in domenii precum eCommerce, platile online sau P2P.

Peste 30 de speakeri internationali si nationali vor dezbate in aceasta toamna, in cadrul conferintei TeCOMM Cluj-Napoca, subiecte de actualitate din domeniul eCommerce sub tematica “Sell them your story” ce urmareste sa prezinte modalitatile prin care proprietarii de magazine online isi pot dezvolta afacerea.

Noutatea editiei de anul acesta o reprezinta sectiunea Start-up Area, iar proprietarii de afaceri care doresc sa isi deschida un magazin online vor putea participa la workshop-uri despre: primii pasi in deschiderea magazinului online, alegerea companiei de curierat si logistica, comunicare in eCommerce si fidelizarea clientilor.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii