Inscrierile la Ixia HiTech Business Contest pe ultima suta de metri


Desfasurata la nivel national, competitia se adreseaza studentilor interesati de antreprenoriat si premiaza cel mai bun plan de afaceri bazat pe inovatii tehnologice.

Concursul este organizat de Ixia Romania in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Catedra de Calculatoare din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, se arata in comunicatul de presa.

Ixia HiTech Business Contest se adreseaza studentilor cu idei inovatoare de produs si (sau) servicii din domeniul IT, incurajandu-i sa isi duca ideile la un alt nivel, construind un plan de afaceri pe baza acestora.

Este un concurs dedicat exclusiv start-up-urilor high-tech, dintr-o zona mai tehnica decat cea de online, mai apropiata de start-up-urile din California. Acest concurs le ofera studentilor o alternativa la angajare - alternativa de a-si porni propriul business high-tech. Multi dintre ei nici macar nu considera ca asta ar fi o optiune viabila”, spune pentru startups.ro Andrei Pitis, business angel, membru in juriul Ixia HiTech Business Contest.

Premiul oferit echipei castigatoare va fi in valoare de 20.000 de dolari, suma acoperind costurile pentru initierea afacerii.

Data limita pentru inscrierea proiectelor este 31 martie. Pe langa descrierea succinta a proiectului cu care participa, fiecare echipa trebuie sa precizeze care sunt etapele pe care le va parcurge pana la depunerea finala a proiectului.

Termenul limita pentru implementarea planului si depunerea documentelor doveditoare este 2 mai. Lista scurta va fi anuntata pana cel tarziu 6 mai, iar prezentarea proiectelor finaliste va avea loc pe 10 mai.

Odata ajunse in finala, echipele participante vor prezenta un plan de afaceri pentru start-up, impreuna cu intregul plan pentru implementarea conceptului de business.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii