Inscrierile la TEDxBucharest 2010, pe ultima suta de metri


Evenimentul va avea loc vineri, 15 octombrie, la Crystal Palace Ballroom, in Bucuresti, si se adreseaza antreprenorilor, oamenilor de afaceri, activistilor, artistilor, jurnalistilor, precum si tinerilor, daca ceea ce au in comun este incredere in forta ideilor bune.

TEDxBucharest este organizat independent, sub licenta TED Global, de o echipa de 11 tineri profesionisti, sub umbrela organizatiei non-guvernamentale Generatia Y, se arata in comunicatul de presa.

Evenimentul se adreseaza celor care conteaza. Atomilor de actiune din comunitatile lor, nu celor pasivi care asteapta ca dezvoltarea sa vina din alta parte. De asemenea, TEDxBucharest se adreseaza acelora dintre noi curiosi fata de lumea din jur si care au nevoie de exemple concrete de reusita”, spune pentru startups.ro Oana Toiu, PR Manager TEDxBucharest.

Ea mai spune ca un antreprenor ar trebui sa fie acolo pentru ca, desi antreprenoriatul te face sa te simti singur cateodata, evenimentul de pe 15 octombrie va reuni o comunitate de oameni care au in comun succesul si apetenta spre actiune.

Noi credem ca antreprenoriatul este forta de a transforma o idee in realitate. Si despre asta o sa vorbeasca si majoritatea invitatilor, fie ca ideea e un nou model de business care educa copiii strazii cu bani proveniti din lectiile de antreprenoriat de pe strada sau un dispozitiv care detecteaza cancerul in sase minute si castiga respectul salonului de inventii de la Geneva pentru Romania”, adauga Oana Toiu.

Lista speakerilor prezenti la eveniment este urmatoarea: Oana Pellea, Catalin Stefanescu, Raluca van-Staden - inventatoarea anului 2010 premiata la salonul de la Geneva,  antreprenorii sociali Radu Tatucu si Arnoud Raskin, Magnus Scheving - fondatorul Oraselul Lenes, multimiliardarul Nik Halik, maratonistul la -40 de grade Celsius Andrei Rosu, designerul auto Mihai Panaitescu, profesorul Duke Adrian Bejan, cercetatorul NASA Adrian Stoica, fostul journalist New York Times Eric Weiner, si dentistul medic, fan al tarilor din lumea a treia, Roland Hermann.

Cei 13 vorbitori au in comun un trecut de inovatie, perseverenta si reusite notabile. Venind dintr-o diversitate de  domenii precum design, business, teatru, medicina, sport, activism social, mass media, stiinta si educatie, ei isi propun sa aduca prin TEDxBucharest exemple care inspira.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii