Inscrierile la Webstock Awards 2011 sunt deschise pentru proiectele web 2.0


Competitia se va desfasura in cadrul Webstock 2011 si va premia cele mai bune si creative proiecte si campanii in social media, lansate in ultima perioada in Romania.

Webstock 2011 este organizat de Evensys si va avea loc pe 23 septembrie, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Pentru Webstock Awards sunt asteptate proiecte de social media si aplicatii mobile din partea agentiilor de PR, advertising, interactive si a dezvoltatorilor de proiecte digitale si aplicatii.

Competitia se va derula in doua etape, dupa cum urmeaza: preselectia, unde se va tine cont de incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere, si jurizarea finala, care va reveni unui grup de specialisti online, consultanti in comunicare si antreprenori locali.

Proiectele pot fi inscrise in competitie pana pe 9 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din urmatoarele categorii: Publishing; Utility; Viral; Social Networking; User Generated Content; Audio&Video; Blogging Campaigns; Special Projects (Brands); Facebook Applications; Facebook Fanpages; Mobile Applications; Others (orice alte aplicatii care nu se incadreaza in categoriile dedicate).

Jurizarea se va desfasura in perioada 12 - 17 septembrie si va tine cont de urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionabilitate, relevanta si interactivitate, insa se va pune accent si pe experienta generala formata din toate aceste aspecte.

La final, va fi premiat cel mai bun proiect pentru fiecare dintre cele 12 categorii mentionate, pentru fiecare categorie existand si premiile doi si trei.

(Citeste aici mai multe despre Webstock 2011.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii