Intalnire pe teme juridice pentru antreprenorii din IT, la Venture Mentoring


Antreprenorii din domeniul IT, tehnologie si online pot participa la cea de-a doua intalnire din cadrul Venture Mentoring, programata pentru 25 aprilie, in Bucuresti.

 

Intanirea are ca scop dezbaterea, alaturi de un mentor Venture Connect, a  problemelelor juridice cu care se confrunta oamenii de afaceri din mediul IT&C, printre care: structurarea afacerii si pregatirea sa pentru o investitie, securizarea produsului sau a serviciului cu ajutorul drepturilor de proprietate intelectuala, inregistrarea unei marci sau brevetarea unui produs, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. 

Prin programul Venture Mentoring,  un mentor VentureConnect se intalneste cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect va sustine cea de-a doua intalnire din cadrul programululi.

Astept cu interes urmatoarea intalnire Venture Mentoring deoarece imi doresc sa gasim raspunsuri concrete la intrebarile din domeniul juridic pe care antreprenorii le au, iar daca nelamuririle lor nu sunt in sfera mea de specialitate, sa ma asigur ca vor primi informatia cautata. Consider ca fiecare membru al boardului VentureConnect este recunoscut pentru experienta sa, fie ca este vorba de IT&C, software, e-commerce sau domeniul juridic, intalnirile Venture Mentoring fiind astfel o sursa de informare directa pentru participanti”, spune Ana Maria Andronic.

Ana Maria Andronic este specialist in drepturi de proprietate intelectuala, cu o experienta de peste treisprezece ani in domeniul juridic.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii