Internal Social Media Workshop - eveniment dedicat comunicarii interne prin social media


Evenimentul marca FEIEA Academy (Federation of European Business Communicators Association) va avea loc pe 29 martie, in Bucuresti.Conceput in spiritul schimbarilor rapide pe care industria de PR le-a cunoscut in ultimii ani, evenimentul sustine cauza comunicarii interne prin social media printr-o serie de prezentari, mese rotunde si prin studii de caz, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Printre speakerii din cadrul evenimentului se numara lideri ai industriei precum Steve Doswell (Presedinte FEIEA), Massimo Greggia (Membru in board-ul ASCAI, Associazione per lo Sviluppo delle Comunicazioni Aziendali in Italia) sau Pascal Lorenzini (Director de Comunicare interna, Swiss Post, Elvetia).

In prima sesiune a evenimentului, prezentarile vor include studii de caz axate pe modul in care o comunicare interna sanatoasa poate creste gradul de implicare si motivare al angajatilor. Vorbitorii vor explica antreprenorilor din start-up-uri sau IMM-uri, managerilor, specialistilor in resurse umane, marketing sau relatii publice cum pot folosi strategii de comunicare a schimbarii pentru a crea un brand de angajator solid si axat pe colaborare.

In a doua sesiune, dezbaterile vor analiza provocarile generate de implementarea strategiilor bazate pe noile media si vor prezenta campanii de comunicare interna care integreaza atat metodele clasice de comunicare fata in fata, print si Web 1.0 dar si Web 2.0. Expertii vor arata diferite modalitati de masurare a rezultatelor campaniilor de media sociale, sprijinindu-se pe exemple reale din mediul de afaceri.

Mai multe detalii despre participarea la eveniment pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii