internshipin.ro, platforma prin intermediul careia antreprenorii pot derula programe de internship pentru studenti


Proiectul va fi lansat oficial pe 29 martie, la Orange Concept Store, in Bucuresti. Pe langa internship-uri in corporatii, platforma se va axa pe programe pentru studenti care vor sa devina antreprenori si vor sa vada despre ce este vorba lucrand in cadrul unor startup-uri deja lansate.

Cei patru tineri care au lansat proiectul au observat o oportunitate in piata in momentul in care si-au dat seama ca majoritatea programelor de internship sau a stagiilor de practica se desfasoara in corporatii si lipsesc programele in mediul antreprenorial, se arata in comunicatul de presa.

"Internshipin.ro ofera antreprenorilor sansa de a intalni cei mai buni studenti, interesati de dezvoltarea propriei laturi antreprenoriale si personale, dornici de a aduce o contributie la mediul de business din Romania. Internshipin.ro nu este doar o platforma de interactiune intre companii si studenti, ci si un proces de headhunting pentru a descoperi potentialul antreprenorial inca din timpul facultatii", spune pentru startups.ro Adelina Peltea, Founder & CEO internshipin.ro.

Desi platforma va intermedia si internship-uri in corporatii, Adelina Peltea spune ca scopul proiectului este ca majoritatea programelor sa se deruleze in IMM-uri, in special start-up-uri. Chiar in oferta de pret sunt oferite reduceri semnificative companiilor aflate in primul sau al doilea an de activitate.

Ca investitie in lansarea proiectului putem vorbi de multa munca, energie si networking. Am evitat costurile financiare prin incheierea de bartere. Avem si investitori interesati, insa vom apela la capital privat in momentul in care ne vom extinde”, precizeaza Adelina Peltea.

Ea mai spune ca, impreuna cu start-up-urile partenere, echipa din spatele proiectului isi propune sa contribuie la educarea spiritului antreprenorial si intraprenorial in randul tinerilor din Romania, oferindu-le ocazia sa experimenteze in medii de business reale si sa practice antreprenoriatul alaturi de oameni cu experienta.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii