Invata de la trainerii Empretec cum se construieste un business sanatos


Urmatoarea editie a Empretec va avea loc in perioada 21 - 29 mai, in Bucuresti. Programul este promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) si organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania (APAR).

Programul se adreseaza celor care sunt adepti ai conceptul “think out of the box” si sunt orientati catre rezultate si actiune, se arata in comunicatul de presa.

Gandit sub forma unui workshop intensiv si interactiv de noua zile, Empretec isi propune sa ofere participantilor posibilitatea dobandirii unei experiente pe care un om de afaceri o capata in zece ani de lucru, prin studii, participari la diverse seminarii si training-uri.

Certificatul international obtinut la finalul programului va permite un plus de punctaj pentru accesarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana.

De asemenea, absolventii Empretec vor avea acces la reteaua internationala de antreprenori, care numara 400.000 de Empretecos, si cea nationala de circa 800 de absolventi.

Cei care se inscriu pana pe 21 aprilie beneficiaza de o reducere de 10% a taxei de participare. (Citeste aici mai multe despre inscrierea in program.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii