Investitie de 1,5 mil. euro in primul magazin Plus construit de Adama


Proiectul face parte dintr-un program national care se va desfasura in toate orasele mari din tara si care prevede constructia de magazine Plus pe terenurile Adama.

"Suntem convinsi ca parteneriatul cu Plus ne va ajuta sa aducem un plus de valoare viitorilor nostri clienti din Cluj si, de asemenea, vom extinde aceasta colaborare si in Brasov, Bucuresti si in toate orasele mari din Romania (n.red. - peste 15.000 de locuitori)", spune David Flusberg, cofondator si presedinte al Adama.

Constructia primei unitati din program va incepe in cateva zile, si se estimeaza ca va fi gata spre finalul anului viitor, au detaliat pentru startups.ro reprezentantii Adama.

Acest supermarket va fi cel de-al doilea deschis de retailerul german in Cluj si va avea o suprafata totala de 1.400 mp, se arata in comunicatul de presa. Din total, 1.100 mp vor fi alocati zonei de vanzare, iar restul de 300 mp vor servi ca suprafata adiacenta.

Potrivit reprezentantilor dezvoltatorului imobiliar, toate unitatile vor fi construite de Adama, care le va inchiria mai departe catre Plus Romania.

Plus este un lant german de magazine tip discount, avand 81 de unitati functionale pe teritoriul Romaniei. Oferta magazinelor consta atat in produse ale brandului Plus, cat si in produse premium la preturi accesibile, in total aproximativ 1500, incepand cu cele alimentare, pana la detergenti, cosmetice si mancare pentru animale. De asemenea, in oferta Plus se mai gasesc produse nealimenatre de tip 2, incluzand uz domestic, electrice si electronice.

Adama Management este un dezvoltator imobiliar activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent circa 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, in diverse stadii de planificare si executie. Pana la finalul acestui an, compania estimeaza ca va livra circa 500 de apartamente.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii