Investitie de 100.000 de euro intr-o noua cofetarie Ana Pan


Noua unitate va fi cea de-a sasea deschisa in franciza si va fi inaugurata pe 10 aprilie, in orasul Chitila.

"Spre deosebire de o cofetarie obisnuita apartinand retelei Ana Pan, unitatea din Chitila va avea in plus si un spatiu de cafenea", detaliaza pentru startups.ro Mariana Lepus, Director Dezvoltare Franciza Ana Pan.

Ea mai spune ca valoarea investitiei a fost ridicata din cauza ca spatiul de 100 mp a fost preluat la rosu si a trebuit sa fie amenajat. Costul amenajarii a fost de 35.000 de euro, din care 5.000 de euro doar pentru serviciile arhitectului specializat in amenajarea de cafenele si cofetarii. Investitia in echipamente a fost de 60.000 de euro.

Taxa de intrare in sistemul de franciza Ana Pan a fost de 5.000 de euro, francizatul din Chitila numarandu-se printre primii zece francizati care beneficiaza de o reducere de 50% la aceasta taxa.

"Suntem in discutii avansate pentru deschiderea unui nou magazin in franciza in Bucuresti, precum si pentru trecerea in franciza a trei unitati proprii", adauga Lepus.

Ea mai precizeaza ca, incepand cu 2009, Ana Pan se va concentra din ce in ce mai mult pe segmentul de productie, urmarind in acelasi timp trecerea in franciza a cofetariilor proprii.

In prezent, reteaua Ana Pan numara 19 magazine proprii si sase in franciza, in orasele Bucuresti, Otopeni, Chitila, Pitesti si Constanta.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii