Investitie de 11,1 mil. euro intr-un nou magazin Praktiker


Cea de-a 26-a unitate din retea va fi deschisa in Focsani si va avea o suprafata de vanzare de 4.300 mp.

Am reusit sa ne consolidam prezenta in Moldova, la fel ca in toate celelalte regiuni din tara, prin acoperirea oraselor strategice pentru dezvoltarea noastra. Datorita expansiunii puternice in care am investit an de an de la inceputul activitatii noastre, acum exista cel putin un magazin Praktiker in aproape toate orasele din Romania cu peste 100.000 de locuitori”, spune Michael Krahn, director general Praktiker Romania.

Situat in zona de sud a orasului, Praktiker Focsani va fi deschis in mod oficial vineri, 8 mai, se arata in comunicatul de presa.

Ca orice magazin Praktiker, noua unitate din Moldova ofera aproximativ 40.000 de produse pentru casa si gradina - materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, unelte, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii.

Odata cu finalizarea proiectului de la Focsani, valoarea investitiilor totale realizate de Praktiker in Romania a ajuns la 257 milioane de euro. Reteaua Praktiker Romania detine o suprafata totala de vanzare de aproape 170.000 mp, distribuiti in 22 de orase din intreaga tara.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii