Investitie de 120.000 euro in deschiderea unui atelier de infrumusetare


Inaugurat saptamana trecuta, in Bucuresti, atelierul Noblezza are o suprafata totala de aproximativ 300 de metri patrati.

Investitia facuta pana in acest moment a constat in inchirierea vilei in care atelierul isi are sediul si imbunatatirea spatiului respectiv, dotarea cu aparatura ultra-moderna specifica si un mobilier adecvat. De asemenea, suma mentionata include si constructia site-ului si strategia de promovare”, spune pentru startups.ro Catrinel Stan, managing partener Noblezza.

Ea mai spune ca, in luna aprilie, vor mai fi investiti aproximativ 15.000 de euro pentru amenajarea spatiilor adecvate sezonului urmator - inclusiv terasa de care dispune atelierul.

Tinand cont de actuala criza economica, estimam o perioada de 10 - 12 luni pentru recuperarea investitiei de deschidere”, precizeaza Catrinel Stan.

Pana la sfarsitul acestui an, ea spune este urmarita atingerea unei cifre de afaceri de 350.000 euro. Pentru aceeasi perioada, se estimeaza o medie de 60 de clienti noi ce vor trece pragul atelierului in fiecare luna.

Publicul targetat are o varsta cuprinsa intre 20 de ani si 55 de ani, venituri ridicate si este interesat de aspectul si ingrijirea personala.

Printre serviciile oferite se numara analiza corporala si faciala computerizata, microdermoabraziune, tratamente faciale anti-aging, masaj transdermic - dermocell, cavitatie-ultralipo, radiofrecventa, infrasauna uscata, presodrenaj limfatic, masaj roci vulcanice si bronzare organica, se arata in comunicatul de presa.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii