Investitie de 300.000 de euro intr-un SPA din nordul Bucurestiului


200.000 de euro au fost alocati pentru prima etapa din lansarea centrului Om Shanti SPA, care sa va deshide luni si se afla in zona Satului Francez din nordul Capitalei.

Restul de 100.000 de euro va fi investit pana la sfarsitul acestui an, potrivit lui Marian Carasava, Managing Partner la Om Shanti Spa & Wellness. Realizarea proiectului a inceput in vara anului trecut iar investitia ar urma sa fie recuperata in trei ani.

Marian Carasava si Paula Sichim, cel de-al doilea Managing Partner la Om Shanti Spa & Wellness, spun ca o parte dintre investitiile viitoare vor fi facute in pregatirea personalului.

Cifra de afaceri estimata pentru primul an de functionare este in jur de 300.000 de euro. Preturile variaza intre 100 de lei si peste 200 lei/ terapie.

Clientii vizati sunt persoanele de 25 - 50 de ani, cu venituri mari, din mediul business, preocupate de starea lor de bine si de ingrijirea personala. Sunt in target si persoanele cu venituri peste medie care consuma servicii spa & wellness ocazional. Un alt segment vizat este reprezentat de directorii de marketing, resurse umane si comunicare care achizitioneaza astfel de servicii pentru clienti, angajati sau parteneri.

"Targetul Om Shanti este obisnuit sa isi petreaca timpul liber in afara casei, fiind un public sofisticat, cunoscator si intr-o permanenta cautare de informatie", se mentioneaza in comunicatul de presa.

Centrul este structurat in doua zone - una de wellness si alta de SPA. In prima faza a proiectului, unitatea va avea o suprafata de 300 mp si sase cabinete. In a doua etapa de dezvoltare vor mai fi gata doua cabinete, iar suprafata va creste cu inca 60 mp.

Numarul terapiilor oferite este de aproximativ 80. Zona de wellness are patru sectoare (camera de tratamente faciale, camera dedicata serviciilor de Sliming & Toning, Manichiura si Pedichiura, SPA Boutique si receptie). Aria SPA cuprinde trei sectoare (camera de tratamente pentru cuplu, camera pentru presopunctura si sectiunea de hidroterapie).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.

 


Nu exista comentarii