Investitie de 38 mil. euro intr-un mall din Hunedoara


Dezvoltatorul Plaza Centers va construi un centru comercial in orasul Hunedoara, compania depunand deja dosarul pentru obtinerea PUD-ului.

Terenul pe care va fi construit mall-ul are o suprafata totală de 41.000 de metri patrati si a fost cumparat in martie 2008.

Noul centru comercial va avea o suprafata construita de  25.000 mp si va oferi 18.000 mp inchiriabili.

Plaza Centers estimeaza ca va obtine autorizatiile si va demara lucrarile de constructie in aproximativ patru luni. Mall-ul va fi inaugurat la inceputul anului 2010.

Centrul comercial va fi construit pe doua niveluri, va avea un supermarket de peste 2000 mp, magazine cu articole sportive, magazine de moda, food court, Fantasy Park si peste 650 de locuri de parcare. 

Plaza Centers a intrat pe piata romaneasca la finalul anului 2006 si, pana in acest moment, a initiat sapte proiecte de real estate, estimand o investiţie de 2 miliarde de euro in patru ani. Cele sapte proiecte sunt situate in Bucuresti, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Targu Mures si Timisoara. Compania intentioneaza sa dezvolte o retea de aproximativ 15 mall-uri in orase din intreaga tara.
Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii