Investitie de 40.000 de euro intr-un showroom Unican


Unitatea se afla in centrul comercial Grant Shopping Center din Bucuresti si ofera solutii integrate de amenajare a locuintei.

Pe langa mobilier si alte accesorii pentru casa, in showroom pot fi gasite si variante de electrocasnice incorporate pentru bucatarii, se arata in comunicatul de presa.

Bucatariile raman principalele produse din portofoliul Unican, reprezentand peste 50% dintre comenzile primite in 2008. Pretul unei bucatarii incepe de la 2.400 de lei si poate ajunge pana la 20.000 de lei, in functie de sistemele folosite.

In 2008, cele mai importante comenzi ale companiei au venit din partea sectoarelor rezidential si retail. Tot anul trecut, Unican a furnizat mobilierul de bucatarie pentru trei ansambluri rezidentiale aflate in zona Titan din Bucuresti si dezvoltate de Adama.

"Nu putem face estimari pentru 2009 in acest moment. Vom furniza in continuare mobilier pentru partenerii traditionali. Vor exista in continuare si clienti care isi vor schimba locuinta, dar mai ales cei care in conditiile de instabilitate ale pietei imobiliare se vor orienta spre reamenajarea locuintei, pentru obtinerea unui spatiu de depozitare mai mare", spune Madalina Grigore Zamfir, Director General Unican.

Pentru 2009, compania si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 10% si continuarea parteneriatelor pe sectorul de rezidential si hipermarketuri. De asemenea, este urmarita diversificarea ofertei prin repozitionarea pe piata de profil cu solutii complete de amenajare, dar si extinderea spatiului de productie si relocarea acestuia in functie de evolutia pietei.

Din 2006, Unican a intrat intr-un proces de retehnologizare si s-au facut investitii de aproximativ 300.000 de euro in noi utilaje si echipamente.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii