Investitie de 50.000 de euro in lansarea unei baze pentru evenimente corporate


CityAdventureCamp va fi inaugurata sub umbrela Team Dynamics, concept lansat de companiile Corporate Dynamics si CityPaintball.

Baza se va intinde pe o suprafata de 23.000 mp, pe malul lacului Baneasa, in zona de nord a Bucurestiului, se arata in comunicatul de presa.

CityAdventureCamp cuprinde patru ateliere de debriefing, spatiu liber pentru activitati de team building, cat si o sala de training semi-deschisa (n. red - cu acces spre exteriorul cladirii). La acestea se adauga si un teren de paintball, cu o suprafata de 10.000 mp, pe care se gaseste o terasa unde pot avea loc si proiectii video.

Proiectul a fost gandit ca o alternativa mai ieftina pentru organizarea unui team building sau a unui eveniment care se desfasura de obicei in afara orasului, implicand cheltuieli de transport, cazare si masa.

In cadrul CityAdventureCamp, activitatile de training si team building sunt asigurate de catre Corporate Dynamics, iar cele de paintball de echipa de la CityPaintball.

Corporate Dynamics are o vechime de zece ani pe piata romaneasca, activand pe segmentul de training si consultanta pentru companii. De opt ani, CityPaintball acopera atat partea de joc de paintball, cat si pe cea de organizare de activitati de team building prin asocierea cu acest joc.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii