Investitie de 500.000 de euro in urmatoarele doua magazine No Name - Athens


Cele doua unitati sunt planificate a fi deschise in cursul acestui an, in Bucuresti, strategia companiei vizand deschiderea a cel putin doua magazine in fiecare an.

Master franciza No Name - Athens (retailer de haine pentru femei si barbati) pentru Romania este detinuta de AMO Press Grup, prin divizia AMO Retail, se arata in comunicatul de presa.

Investitia prognozata pentru deschiderea celor doua unitati include atat infrastructura magazinelor, cat si valoarea stocurilor initiale.

In ceea ce priveste amplasarea unitatilor, primele optiuni sunt reprezentate de proiectele comerciale aflate aproape de finalizare, cum ar fi Cotroceni Mall, Sun Plaza sau Mall Cocor. Insa nu este exclusa extinderea retelei in centre comerciale deja existente, precum Baneasa Shopping City, Plaza Romania sau Bucuresti Mall.

Singurul magazin din Romania deschis pana acum de companie a fost inaugurat in luna noiembrie 2008, in centrul comercial Liberty Center din Bucuresti, avand o suprafata de 143 mp.

Investitiile initiale in primul magazin concept store din Romania, al doilea la nivel international, s-au situat intre 200.000 de euro si 300.000 de euro”, spune Manuel Onofrei, Director General al AMO Press Grup.

Realizand o estimare in functie de evolutia vanzarilor, reprezentantii AMO Press considera ca amortizarea totala a investitiei in acest prim magazin se va face intr-o perioada de inca sapte luni, din acest moment.

Marca de origine greceasca este prezenta in 150 de puncte de vanzare din Londra, Cipru, Cairo, Beirut, Atena, Salonic, Rodos, Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii