Investitie de 500.000 de euro intr-un centru de ingrijire a pielii


    


DermaCare Clinique a fost lansata in primavara acestui an, in Bucuresti, de actionarii majoritari ai companiei Apemin Zizin, care au decis sa dezvolte un nou proiect de business, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Ideea acestui proiect a pornit din experienta proprie. In valtoarea activitatilor zilnice, atat femeile, cat si barbatii, acorda prea putin timp imaginii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de ingrijire a pielii cu un ambient deosebit, cu echipamente de ultima generatie si profesionisti cu experienta”, spune Laura Lazar, CEO DermaCare Clinique.

Clinica DermaCare ofera proceduri menite sa imbunatateasca conditia pielii, asigurand, in acelasi timp, o senzatie de confort si relaxare. Pachetul de servicii acopera mai multe nevoi: cosmetica (tratamente faciale cu aparatura, dar si cu produse cosmetice profesionale), terapii corporale (tratamente de remodelare corporala, impachetari corporale), dar si proceduri de epilare progresiv definitiva. 

Printre tratamentele ce pot fi efectuate in aceasta clinica se numara procedurile OXYJet Leo DeLuxe by Nora Bode, tratamentele de remodelare Body Farm by Eximia, dar si servicii de epilare cu diode laser de ultima generatie Flash X-Press.

Prin tratamentul cu OxyJet Leo DeLuxe, ingredientii activi actioneaza in adancimea dermei, imbunatatindu-i productia de colagen si asigurandu-i o textura vizibil redefinita. Procedura se efectueaza fara ace, pentru un ten proaspat si vitalizat.

Tratamentul Body Farm by Eximia este non invaziv, menit sa suplineasca chirurgia estetica  si fiind eficient in diminuarea tesutului adipos. Acesta niveleaza imperfectiunile de la nivelul pielii, ajuta la redobandirea fermitatii acesteia si la tratarea vergeturilor. De asemenea, este utilizat si in tratamente faciale care au ca scop diminuarea ridurilor, actiunea reparatorie a cicatricilor post acneice si a petelor pigmentare.

Procedura de epilare progresiv definitiva cu laser are la baza cea mai noua tehnologie in domeniu, tratamentul putandu-se efectua si vara, iar avantajul major al diodelor laser este eficienta dovedita pe pielea mai inchisa la culoare si chiar pe pielea bronzata.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii