Investitie de 6,5 milioane de euro in noul multiplex deschis la Constanta de Cinema City Romania


    

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a deschis oficial cel de-al 19-lea multiplex al companiei, in City Park Mall Constanta, inaugurand si a doua sala 4DX din Romania, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cinematograful din Constanta dispune de 10 sali, complet digitalizate, una dintre ele fiind sala 4DX, cu 144 de locuri, dintr-un total de 1.687. 

Prin lansarea multiplexului din City Park Mall Constanta, ce include a doua sala 4DX din Romania, Cinema City isi subliniaza pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologie. in urmatoarea perioada, compania va mai deschide multiplexuri in Deva, Turnu-Severin, Suceava si Timisoara.

4DX este considerat la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica care activeaza toate cele cinci simturi. Noua sala 4DX beneficiaza de scaune high-tech mobile si efecte speciale ce includ vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, apa, ploaie si mirosuri, disponibile atat pentru filmele 2D cat si pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, dand nastere unei experiente cinematografe memorabile.

Zilele acestea, in sala 4DX ruleaza filmul ”Misiune imposibila. Natiunea secreta”. Popularitatea lui Tom Cruise, cascadoriile spectaculoase si reteta impecabila a seriei vor face cu siguranta ca acesta sa devina filmul cu cele mai mari incasari ale verii. Combinatia dintre secventele de actiune si efectele speciale 4DX are ca scop cresterea tensiunii inca de la inceputul filmului - de exemplu, atunci cand eroul se leagana pe aripa unui avion care decoleaza, scaunele din sala se misca puternic in diferite directii, iar la miscarea lor se adauga rafale puternice de vant, care confera audientei o senzatie realista a vitezei si intensitatii scenei din film.

Cinematograful din Constanta va fi deschis pentru public incepand cu 31 iulie.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 13 orase din tara. in total, Cinema City opereaza 19 multiplexuri, cu 178 de sali si 34.136 de locuri.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii