Investitie de 600.000 de euro intr-o noua clinica CMU


Cea de-a zecea clinica din reteaua CMU (Centrul Medical Unirea) este situata in cadrul complexului Sema Parc Semanatoarea, din Bucuresti.

Prin deschiderea CMU Sema ne dorim sa raspundem cererii existente in aceasta zona, insuficient acoperita de furnizorii de servicii medicale, pana in acest moment”, spune Sergiu Negut, director executiv CMU.

Oficialii CMU se asteapta ca noua clinica sa trateze circa 100 de pacienti pe zi, in scurt timp de la deschidere, sau 10.000 de pacienti noi, pana la sfarsitul acestui an, se arata in comunicatul de presa.

Estimam ca vom deveni furnizorul preferat de ingrijire medicala pentru un numar de 5.000 - 10.000 de oameni, angajatii firmelor din parcul Semanatoarea si zonele invecinate, pentru aproximativ 30.000 de studenti si pentru o mare parte dintre sutele de mii de bucuresteni care locuiesc in cartierele Crangasi si Giulesti”, adauga Sergiu Negut.

Potrivit oficialilor companiei, odata cu deschiderea celei de-a zecea clinici, CMU devine furnizorul de servicii medicale private cu cea mai mare retea de policlinici din Bucuresti.

In tara, compania detine sapte policlinici proprii, la care se adauga alte 100 de clinici partenere ce acopera majoritatea oraselor din tara. 

Specializata atat in furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, cat si in oferirea unei game de servicii catre clienti individuali, CMU a depasit cifra de 72.000 de arondati si este in continua extindere. 

Conform propriilor estimari, Centrul Medical Unirea este lider pe segmentul de abonamente medicale corporate in Romania.

In 2009, compania urmareste o extindere accelerata si acoperirea unui segment cat mai larg de servicii medicale. Dupa o dezvoltare intensiva axata pe zona Bucurestiului, compania urmareste ca pana la sfarsitul anului sa devina cel mai important ofertant de servicii medicale private din afara Capitalei.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii